MENÜ

Tinitanoda


Tavaszi divat
Tavaszi divat
Miss. Bárki és a tavaszi divat
Sokak szerint a következőképpen néz ki az ideális nő: nagy jelentőségű kelléke a miniszoknya. Mindez kibővítve a téli divatban már közismert tűsarkú és hegyes orrú csizma a tavaszi és nyári időszakban megjelent félcipő változataiban, de ha még a hölgy felvesz egy testhez feszülő topocskát, akkor valóban sikere lesz a férfiak körében. Nos, talán így nézne ki az ideális tavaszi divat a hölgyeken? Többek szerint igen.
Tavaszi divat
Ettől a férfiak fantáziája felbolydul, a tavaszi divat bármelyik hölgyből tehet szuper jó nőt. Tehát bárkiből lehet Miss. jó nő? Hogyha tegyük, fel a fentiek szerint öltözködik.
A következő év tavaszán mindenképpen a romantikus divat fog hódítani, és a természetesség is nagy hangsúlyt fog kapni. A természetes színek fognak előtérbe kerülni, mint például a fehér, a bézs, lila és a narancssárga. A lila szín a hatvanas évek divatját idézi fel. A trendi színek között a pink fog előkelőhelyet kapni, ezért óvatosan bánjunk vele, mert hasonlóan fogunk kinézni, mint a Barbie baba. A legjobb módszer, ha csak kiegészítőként használjuk a pinket, mondjuk táskaként vagy fülbevalóként. A pink szín jól harmonizál a fehérrel, a feketével és a narancssárga színnel is.
screenshot5221
A tavaszi divat élénk színeket diktál, mivel a télen már megunt szürke szín ilyenkor elavul. A természet is a virág színeivel kápráztat el bennünket a tavaszi időszakban. Az idei divat kicsit merészebb, mint az elmúlt években volt. Egy mindennapos ruha viseletből néhány kiegészítővel sokat kilehet hozni ami, feldobja az öltözéket. Például egy övvel máris feltűnőbb viseletünk lesz.
A tavaszi divat ismét előtérbe helyezi az ötvenes évek divatját is, ez hódít a tengeren túl is és Európa bizonyos területein is, sőt még ide lehet sorolni Ausztriát is. A divatnak úgy gondolom, hogy csak ezt még nem igazán tudjuk a gyakorlatban alkalmazni. Végül is akkor mi lesz a tavaszi divat?

 

Asztali nézet